Događanja

Osvojena srebrna medalja na natjecanju te kvalifikacija na svjetsko prvenstvo

Seniori Plesnog studija osvajaju srebrnu medalju na natjecanju Europske show dance Unije u Rijeci. Time je Jump zauzeo visoko 2. mjesto i u suvremenom plesu u Hrvatskoj te se kvalificirao na svjetsko prvenstvo pod nazivom „World dance masters – Dancestar 2010.“ na kojem je osvojio 9. mjesto.

Osvojene 3 zlatne i brončana medalja na Prvenstvu Hrvatske

U organizaciji Hrvatskog navijačkog, akrobatsko-navijačkog i pom pon saveza, na Prvenstvu Hrvatske u pom pon, navijačkom i show plesu održanom u Čakovcu „Jump“ je osvojio i tri zlatne i brončanu medalju (u show dance i cheerleading kategoriji).

Članovi studija autori vlastite plesne predstave

Članovi studija također su autori vlastite plesne predstave pod nazivom „Alistair u Zemlji Bombona“, u čijem su nastajanju sudjelovali plesači, roditelji, voditeljice (Melita Pavlek, Andreja Herman, Katarina Pavlek) te skupina američkih autora (Darrell Vickers, Death of the Author Brigade) i mladi koprivnički glazbenik - Ivan Grobenski. Ista predstava, uspješno je izvedena u Domu mladih, 27. veljače 2010., pred više od tristotinjak gledatelja.

Održavanje seminara i edukacija za polaznike

Svake godine organiziramo plesnu i rekreacijsku edukaciju polaznika, tako su u 2010. plesači Plesnog studija Jump sudjelovali na seminaru suvremenog plesa pri Plesnom studiju „Jazzelle“ iz Zagreba pod stručnim vodstvom profesionalne koreografkinje Nadine Sieber iz Švicarske. Isto tako, Jump je ponovno posjetila instruktorica power yoge, Lada Kraljević i održala dvodnevni seminar power i acro yoge za polaznike studija i zainteresirane građane.

Nastup na TREPS susretima u Zagrebu te gostovanje u Karlovcu

Od ostalih uspješnih plesnih nastupa izdvajamo nastup na TREPS susretima u Zagrebu te gostovanje na Susretima hrvatskih plesnih ansambala u Karlovcu.