Događanja

Radni blagdani u Jump-u

Svoje nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane članice Plesnog studija „Jump“ održat će i ove godine radno . U Domu mladih u Koprivnici dana 06.12.2014. godine održan je jednodnevni seminar pod vodstvom Nikole Oreškovića iz Udruge Amazonas , učitelja capoeire i voditelja programa Acrobatics & Body Balance . Kroz radionicu članice Jump-a spremno su osvještavale svoje tijelo i razne centre za ravnotežu prolazeći kroz program koji se sastoji od: fizičke pripreme za izvođenje akrobatskih elemenata, razvijanje eksplozivne i statične snage, asistencije u paru, osvještavanje različitih centara ravnoteže, povećanje mobilnosti i dinamičke fleksibilnosti, učenje osnovnih akrobatskih elemenata i akrobatike u pokretu te kratko predavanje o mobilnosti zglobova i posturi tijela. Redovni seminar koje Jump organizira namijenjen je članovima-plesačima kao nadopuna treningu i dodatni rad na tijelu, a sve u cilju usvajanja novih elemenata i poboljšanja stava tijela prilikom izvedbe plesnih pokreta.

U Zagrebu održano finalno natjecanje "Dancing steps 2014."

Dana 09.11.2014. godine u Arena centra u Zagrebu održano je finalno natjecanje "Dancing steps 2014." Najmlađe članice Plesnog studija "Jump" prvi puta osvojile su odlično 2. i 4. mjesto u kategoriji show dance-a u dobnim skupinama cicibani i juniori solo , pod nazivom "Papa americano " i "Diamonds are girls best friend" . Koreografije je osmislila dugogodišnja članica Jump-a Lorena Pintarić koja je svoje plesno znanje pretočila u kreativne i zanimljive plesne koreografije. Veselje je vladalo cijelim putem do povratka u Koprivnicu zbog rezultata i medalja oko vrata naših plesačica. Nakon natjecanja uslijedio je nastup na Specijalnoj olimpijadi osoba s posebnim potrebama u Koprivnici. Udruge koje na nivou Hrvatske okupljaju osobe s posebnim potrebama u organizaciji koprivničke udruge Veliko srce već nekoliko godina za redom okupljaju se na stolno teniskom turniru u dvorani Srednje škole u Koprivnici. Ovaj puta 03.12.2014. g. s početkom u 09:30 sati održano je nekoliko odličnih stolno teniskih mečeva, a naše najmlađe plesačice na otvaranju još jednom su pokazale koreografije sa natjecanja te istovremeno predstavile "Šalji-dalje, Hrvatska", "Pay it forward -Croatia" humanitarni projekt koji provode.

Plesni studio „Jump“ aktivnosti u novoj školskog godini

Početkom nove školske godine, a nakon kratke ljetne pauze u srpnju i kolovozu 2014. g., Plesni studio „Jump“ otvorio je svoja vrata te u redovnim upisima primio nove članove -početnike. Nakon odlaska njih 10-tak popunili smo svoje redove te se 18.09.2014. g. uputili u Zagrebu (Croatia film) na snimanje novog video spota za dječju pjesmu Dravska vila čija plesna pratnja su članice Jump-a bile na Međunarodnom dječjem festivalu Kukuriček 2014. godine u Đurđevcu. Novi spot za pjesmu Dravska vila u kojoj naše Jumperice usred grada Zagrebu na betonskoj podlozi izvode svoje plesne korake dio je "Šalji-dalje, Hrvatska" projekta koje članice Jump-a provode od 2011.g. .

Seniorska skupina Jump-a predstavila se u mjesecu listopadu na vrlo važnom sportskom događanju u gradu Koprivnici , a to je bila rukometna utakmica 1. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo muških rukometnih reprezentacija Hrvatske i Nizozemske odigrane u dvorani Gimnazije Fran Galović. Svi ljubitelji rukometa stvarno su uživali u izvanrednoj igri i odličnoj atmosferi koja je vladala. Članice Jump-a izvele su svoje plesne korake za vrijeme u time outa.

Priča o nastavku širenja humanitarnog projekta pomaganja drugima pod nazivom "Šalji, dalje-Hrvatska"

Katarina Aydin učinila nas je sretnima te nam dala trening YOGE koji vodi u Edinburgu gdje živi i radi, a ujedno je i promotor Pay it forward Scotland projekta kojeg je započela u rodnoj joj zemlji i proširila dalje. Sav prikupljen novac na radionici otići će za osobe koje snose posljedice velikih poplava na području Hrvatske. Hvala Katarini i svima koji su prisustvovali ovom humanitarnom seminaru :)♥ Pay it forward Scotland se priključuje "Šalji, dalje-Hrvatska" projektu nitko veseliji od nas.

Naša draga prijeteljica Ivona proširila je Pay it forward, Croatia lanac na Dječji vrtić Cipelica iz Čakovca upoznavši tete u vrtiću na koji način on funkcionira i naravno podijelila narukvice kao podsjetnik ! Sva pomoć vezana uz "Šalji,dalje-Hrvatska" lanac ovaj puta usmjerena je na način da je Ivona organizirala humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za poplavljene,te je u vrtiću odgajateljicama dala narukvice i objasnila im kako lanac funkcionira i da bi voljela da se ta aktivnost češće provodi iz razloga što ćemo lakše usmjerit one najmanje na pravi put nego promijeniti one odrasle već formirane osobe .Na taj način najmlađi će dobiti viziju boljeg svijeta. Bravo Ivona nastavi pomagati drugima svaka čast .

Uspješno predstavljanje Plesnog studija „Jump“ dana 08.06.2014. na 25. Susretima plesnih ansambala u Karlovcu i 2. Plesnoj reviji plesnog centra Vivona iz Čakovca nakon čega je 13.06.2014. godine održan „PLESODROM 2014.“ tradicionalna plesna priredba Plesnog studija „Jump“ koja je ponovno napunila Dom mladih u Koprivnici

Završna plesna priredba Plesnog studija „Jump“ kao presjek jednogodišnjeg rada i djelovanja okupila je i ove godine u dvorani Doma mladih sve roditelje i ljubitelje plesa te tako nastavila svoju 16-tu po redu tradiciju održavanja. Članice Plesnog studija „Jump“ predstavile su gledateljima sve usvojene koreografije , a kojih je ove godine bilo čak 14 koje su tijekom plesne sezone 2013/2014 predstavile na raznim gostovanjima i natjecanjima. Kako „Plesodrom“ nije samo naša plesna manifestacija svake godine ugošćujemo i plesne centre iz drugih gradova Hrvatske. Ove godine predstavile su nam se plesne grupe iz Varaždina i to : JazzOn, Lena i Feel , te plesni centar Vivona iz Čakovca naravno uz naše redovne goste-prijatelje : Mažoretkinje grada Koprivnice, BBoying i Centar za ples i umjetničko istraživanje.
Osim „Plesodroma 2014“ članice Plesnog studija „Jump“ dana 08.06.2014. godine predstavile su dvije koreografije po 13-ti puta za redom , na 25. Susretima plesnih ansambala u Karlovcu u Zorin domu u juniorskoj i seniorskoj skupini pod nazivom : „Killing the dance floor“ i „Pogledaj u nebo nisi sam“ u koreografiji voditeljice Ivane Rumenović gdje su ostvarile zapaženo predstavljanje.
Također smo isti dan u Čakovcu imali uspješan nastup na 2. Plesnoj reviji plesnog centra Vivona iz Čakovca koji nas je po prvi puta ugostio i to sa solo show dance točkom juniorke Nensi Glavnik pod nazivom „Diamonds are girls best friend“ . Naša suradnja nastaviti će se i nadalje te je nakon gostovanja uslijedio poziv na „Plesodrom“ .

Plesni studio "Jump" u projektu "Šalji, dalje-Hrvatska " sudjelovao na Međunarodnom dječjem festivalu u Đurđevcu pod nazivom "Kukuriček 2014."

22.06.2014. godine Srednja strukovna škola u Đurđevcu ugostila je mlade pjevače koji su izvodili skladbe raznih autora i tekstopisaca u solo izvedbni ili uz pranju benda i plesnih grupa. Na skladbu "Dravska vila" koju je napisala učiteljica glazbe Dijana Habijanec , Osnovna škola iz Ferdinandovca pozvala nam je da im osmislimo koreografiju na istoimenu skladbu. Tako su članice plesnog studija Nensi, Anja i Dorotea bile prave Drvaske vile koju je otpjevala Mateja Mađerek uz pratnju benda Začarani planet . Naravno cijeli dječji festival biti će prikazan na Dječjoj televiziji (RTL kockica) što je bio dodatan poticaj da naše djevojke otplešu što bolje.

Uporne plesačice plesnog studija "Jump" zaslužile prolazak u finalno natjecanje "Dancing steps 2014." u studenom 2014. u Arena centru u Zagrebu

Nakon što u Rijeci nisu uspjele ući u finalno natjecanje , najmlađe djevojčice Plesnog studija "Jump", pod vodstvom Lorene Pintarić odlučile su još jednom okušati svoju "sreću" nakon što su marljivo radile i trenirale. Tako su se ponovno prijavile na natjecanje ovaj puta u Zagrebu te 17.05.2014. u Arena centru u Zagrebu uspjele doći do finala . Bilo je puno smijeha i veselja no druženje i shopping za mame i dalje može biti jako opuštajuća stvar bez obzira na sam rezultat natjecanja. Zato bravo za cure i voditeljicu koje su zalužile svoje finale!

Pay it forward , Croatia/Šalji, dalje, Hrvatska - Međunarodni Pay it forward dan 24. travnja 2014. obilježen radno i to u BALANS-CODE plesnom klubu u Svetoj Nedjelji.

Kad nekome pomognemo šaljemo narukvicu dalje tako da i on drugome pomogne. Kako je počelo? Plesni studio „Jump“ iz Koprivnice odlučio je u projektu Pay it forward financijski pomoći jednoj od članica Balansa za odlazak na natjecanje u Francusku i to „Grand prix excellence 2014.“ , Paris, Nicole Koletić koja je slabijeg imovinskog stanja.
Samim time postali smo dio projekta Pay it forward, Croatia/ŠALJI DALJE, HRVATSKA s kojim idu narukvice koje su nam podsjetnik da i mi dalje širimo pomoć, tako je naša prva narukvica otišla u Caritasov dom za beskućnike u Rakitju. U korizmenoj akciji prikupljanja muške odjeće, voća , higijenskih potrepština i hrane članovi Udruge Balans-CODE i građani koji su se pridružili akciji pomogli su i razveselili 25 štićenika Caritasove kuće za beskućnike u Rakitju te su predstavnice Udruge Balans Code i socijalna radnica dostavili sve navedeno ispred Kuće za beskućnike u Rakitju.
..."Nakon što smo sparkirali auto ispred dugačke bijele kućice, vrlo brzo sramežljivo su izašla dva štićenika da nam pomognu pri istovaru stvari (odjeće, hrane i drugih potrepština) koje su članovi Udruge Balans i građani sakupili u korizmenoj akciji. U razgovoru smo saznali da će vam štićenici doma, od kojih najmlađi ima samo 22 godine rado pomoći u obavljanju pomoćnih poslova, štihanje vrta, slaganje drva, zidarskim poslovima, bojanju zidova i druge poslove koje treba .
Vrlo lijepa priča o nastavku širenja ŠALJI,DALJE, Hrvatska lanca . Želite li i Vi biti dio lanca šaljite nam svoju priču na mail adresu :plesnistudiojump@gmail.com koju ćemo objaviti i naravno te poslati Vam narukvice kao podsjetnik!

Tjedan Crvenog križa u Plesnom studiju "Jump"

U "Tjednu Crvenog križa " povodom obilježavanja 13. godina otvaranja Pučke kuhinje u gradu Koprivnici , a na poziv Hrvatskog Crvenog križa, gradskog društva Crvenog križa -Koprivnica ,plesačice plesnog studija Jump svih uzrasta prikupljale su osnovne prehrambene namirnice za korisnike pučke kuhinje te tako još jednom pokazale da su velikog srca ( 7 l ulja, 9 kg riže, 5 kg šećera, 6 kg brašna i ostalih namirnica) donirale su da bi pomogle svim osobama koje upućuje Centar za socijalnu skrb Koprivnica tj. onima kojima je to najpotrebnije ! Dobar tek svima!

Proslavljen Svjetski dan plesa u Koprivnici pod nazivom GO OUT AND DANCE !

Ipak je organizatorima obilježavanja Svjetskog dana plesa vrijeme išlo na ruku te je Svjetski dan plesa proslavljen na Zrinskom trgu u gradu Koprivnici i to uz velik broj djece, mladih i naravno još brojniju publiku.
'Go Out and Dance' program je kojim se Svjetski dan plesa obilježio simultano u Koprivnici i brojnim gradovima diljem Hrvatske poput Zagreba, Rijeke, Rovinja, Zadra, Paga, Đakova, Požege, Sv. Nedjelje, Karlovca, Varaždina.
Program je obuhvatio nastupe djece i mladih iz koprivničkih plesnih organizacija - Centra za ples i umjetničko istraživanje, Plesnog studija Jump, BBoying-a Umjetničke škole 'Fortunat Pintarić', Športskog plesnog kluba 'Ritam', Plesne radionice DV 'Smiješak' i Mažoretkinje grada Koprivnice, a plesačima se priključio i pjevački zbor 'Mariške' koje su tom prigodom pripremile i svoju koreografiju.
Osim plesa organizirano je veliko simultano MILENIJSKO fotografiranje u pokretu koje ćemo iz Koprivnice poslati u svijet.
Tijekom programa čitane su i plesne poruke i to:
međunarodna plesna poruka francuskog plesača Mourada Merzouki-a koju je pročitala pročelnica Odjela za društvene djelatnost grada Koprivnice, Kristina Cvitić, zatim hrvatska plesna poruka prvakinje baleta Edine Pličanić koju je pročitala Andreja Široki, i koprivnička plesna poruka Andreje Široki, samostalne plesne umjetnice, koju je pročitala plesačica PS 'Jump' Petra Šimunić, koja ove godine slavi 10 godina rada u 'Jump-u'. KOPRIVNIČKA plesna poruka glasi:


Koprivnička poruka za Svjetski dan plesa

Plesom izražavam svoje misli, ideje, kreativnost, ljubav, zahvalnost.

Kroz ples sam svjesna svog tijela, svojih osjećaja i svoga bića.

Plesom komuniciram bez riječi.

Ples mi dopušta da istražujem, kreiram, učim, iscjeljujem, uživam i da se radujem.

Plesom mogu sve! 

Andreja Široki – samostalna plesna umjetnica 

Nakon programa, slavlje se preselilo u KKC 'Pixel' u kojem su održani 'Plesni razgovori' s Andrejom Široki i Ivom Korenčić, autoricom izložbe fotografija 'Bodily'.
Program obilježavanja Svjetskog dana plesa u Koprivnici završit će danas uz Mažoretkinje grada Koprivnice i njihove goste koji će otvoriti svoja vrata na radionici u Domu mladih od 18.00 h.

Kulturno umjetnički centar Koprivnica uspješno se predstavio na obilježavanju Dana županije 13.04.2014.

Koncertom „Od Županije samo najbolje“ koji je održan u Domoljubu u Koprivnici, 13.04.2014. s početkom u 19,00 sati Zajednica kulturno-umjetničkih udruga uključila se u obilježavanje Dana županije gdje je u proslavi tog dana sudjelovalo 310 vrijednih kulturnih amatera koji su prošle godine predstavljali našu Županiju na državnim susretima , festivalima, izložbama i smotrama te tako prenosili ime i kulturu naše Županije širom Hrvatske i van njenih granica.
U programu su sudjelovali : KUD Ždala, Udruga Prekodravski zvon Gola, FA Koprivnica-dječja grupa FA Koprivnica, KUD Prugovac, Mažoretkinje grada Koprivnice, Limena glazba DVD-a Virje, HPD Kalnik Križevci, Glumišna družina Virje, Mali vokalni sastav KUD-a Tomislav Sveti Ivan Žabno, Mali glazbeni sastav KUD-a Stari graničar Cirkvena i PLESNI STUDIO „Jump“ koji se predstavio svojom Lyrical koreografijom „Uvijek ću te voljeti“ voditeljice Ivane Rumenović u izvedbi seniorske skupine.

Plesačice plesnog studija „JUMP“ pridružile se edukaciji o zdravom načinu života „ZDRAVO BUDI“

Na tradicionalnom Belupovom mjerenju zdravlja „ZDRAVO BUDI„ 12. travnja 2014. na Zrinskom trgu u Koprivnici svake godine ugošćuju se poznate hrvatske osobe iz javnog i estradnog života gdje se uz zabavni program prezentira zdrav način života. Glavna tema ovogodišnjeg događanja „Zdravo budi“ bazirala se na konceptu plesa kao zabavne aktivnosti. Plesanje je dobar način da ljudi svih životnih dobi ostanu u formi, a osim što je zabavno, dobro je i za zdravlje.
Svake godine im se pridružuju i plesačice Plesnog studija „Jump“ koje su ovaj puta uz zvijezde Antoniju Šolu i Nicolas Quesnoit zapjevale i zaplesale uz latino ritmove te prezentirale ujedno i svoj rad. Posjetitelji programa su također imali priliku pokazati svoje plesno umijeće, a najbolji su osvojili i vrijedne nagrade te su naše plesačice osvojile i vrijedne POKLON bonove.

Plesni vikend na TREPS 2014. susretima u Zagrebu

Seniorska skupina Plesnog studija "Jump" predstavila se ove godine na 11. Susretima plesnih grupa u Centru za kulturu Trešnjevka sa koreografijom Ivane Rumenović (show dance) pod nazivom Love Before Party .
Pred poznatim Zagrebačkim i hrvatskim plesnim pedagozima djevojke su pokazale koliko su spretno savladale uvježbane plesne korake i zahtjevnu koreografiju te još jednom pokazale da i Koprivnička plesna scena nastavlja svoje uspješno višegodišnje djelovanje.
Plesni studio "Jump" već godinama uspješno predstavlja svoje koreografije na TREPS susretima u Zagrebu.

Plesni studio "Jump" posjetio Rijeku

Plesačice Plesnog studija "Jump" već drugu godinu zaredom odlaze na predkvalifikacijsko natjecanje "Dancing steps 2014." koje je ove godine održano u Tower centru u Rijeci 22. ožujka 2014. godine.
U više kategorija sa ukupno 7 koreografija ( 1 solo, 3 dua i 3 grupe - lyrical, show dance i open kategorijama) pod vodstvom voditeljica - koreografkinja Lorene Pintarić i Ivane Rumenović , plesačice su osigurale čak 4 ulaska u finalno natjecanje koje će biti održano krajem godine u Zagrebu.
Vrlo smo ponosni na sve naše plesačice , a posebno na najmanju dobnu skupinu koja je prvi puta sudjelovala općenito na nekom natjecanju ( možete samo zamisliti kakvo je to uzbuđenje bilo za njih ) .
Iako je kišno vrijeme pokvarilo Jumpovsko ispijanje kave uz more , rezultati su nam svima vratili osmijehe na lica zato veliko BRAVO za sve :) Jumpere ! Vrlo lijepo druženje uz odlične rezultate pa šta ćeš bolje.

Akrobacije na glavnom gradskom trgu u Koprivnici

U subotu 08. ožujka 2014. godine s početkom u 11 sati glavni gradski trg u Koprivnici postao je plesni podij na kojem se okupilo 500-tinjak građana i 'začagalo' happy dance, na taktove zaraznog hita Pharrela Williamsa 'Happy“!
Među njima bile su voditeljice i plesačice Plesnog studija „Jump“ koje su svojom pozitivnom energijom još jednom pokazale zbog čega se bave plesom.
Svi sudionici snimanja spota „HAPPY from Koprivnica“ ostali su bez daha nakon par izvedenih akrobatskih elemenata stunt tima „Jumpers“ i plesnih koraka kojima su plesačice animirale prisutne građane na trgu.

Plesna radionica 27. i 28. veljače 2014. godine

REDOVNA GODIŠNJA PLESNA EDUKACIJA ČLANOVA Plesnog studija „Jump“

Članovi Plesnog studija „Jump“ i Udruge Kulturno umjetnički centar Koprivnica svake godine održavanju redovne seminare te ugošćuju profesionalne plesače i voditelje , a radi poboljšanja kvalitete svoga rada koji kontinuirano traje već 16. godinu za redom.
Tako je u mjesecu listopadu 2013. i veljači 2014. u Koprivnici gostovala profesionalna plesačica gđica.Edita Gorski ( završena srednja škola suvremenog plesa Ane Maletić, Zagreb i AHK -Plesna akademija , Amsterdam, jazz i musical Odjel) koja je svojim stručnim znanjem i plesnim iskustvom pripremila članove Plesnog studija „Jump“ za nadolazeće nastupe , gostovanja i natjecanja koja ih očekuju od mjeseca ožujka do kraja svibnja 2014.godine.
U Plesnom studiju „Jump“ također je u pripremi i dvodnevni seminar sa članovima i voditeljima iz Plesno-navijačko-akrobatskog kluba „Iskrice“ iz Lipovljana koji su višestruki prvaci u navijačkom i pom-pon plesu , kako u Hrvatskoj tako i na ostalim turnirima koje posjećuju u Europi , a koji će članovima „Jump-a“ približiti svijet cheerleading-a.
Kako su članovi Plesnog studija „Jump“ svestrani u svom radu te osim što plešu i izvode akrobatske elemente , provode i humanitarni projekt pod nazivom Pay it forward – Croatia,Šalji dalje -Hrvatska „ . Ovim projektom pomažu udrugama, ustanovama i pojedincima u ostvarivanju životnih i radnih ciljeva već treću godinu za redom te podjelom simbolične narukvice šalju pozitivne impulse na pojedinca i zajednicu u kojoj živi.
Projekt provode u suradnji sa internacionalnom organizacijom „Pay it forward Movement „ koja djeluje u više od 125 zemalja diljem svijeta.

Plesni klub BALANS iz Sv. Nedjelje uključen u "Šalji-dalje, Hrvatska", "Pay it forward, Croatia " projekt

U niz činjenja dobrih djela uključio se i Plesni klub BALANS iz Sv. Nedjelje donacijom kostima Plesnom studiju "Jump" koji će ih koristiti u svojim novim plesnim koreografijama u sezoni 2013/2014.
Kao podsjetnik na ovaj humani čin Balansicama su podijeljene narukvice na hrvatskom jeziku sa znakom "ŠALJI-DALJE, HRVATSKA" , a koje će one također proslijediti dalje potrebitima.
Jumperice će također svoje kostime koje više ne koriste u svojim nastupima proslijediti plesnim grupama osnovnih škola u gradu Koprivnici.
Sve kostime prezentirat ćemo u novim plesnim koreografijama na našoj završnoj priredbi pod nazivom "PLESODROM 2014." koja će se održati u Domu mladih u Koprivnici 13. lipnja 2014. godine.

Hvala im svima na pomoći i podršci :))) Šaljite dalje !

Plesni studio "Jump" se pridružuje globalnom prosvjedu "One Billion Rising-Milijarda ustaje"

U petak 14. veljače 2014. u 12,00 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici ispred Pivnice „Kraluš“, organizirano je okupljanje uz ples koji su predvodile članice Plesnog studija " JUMP" i fotografiranje te snimanje milenijske fotografije :)
Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova se pridružilo globalnom prosvjedu protiv nasilja nad ženama, djevojkama i djevojčicama „One Billion rising-Milijarda ustaje“.
Cilj ovog globalnog prosvjeda je pokazati predanost i solidarnost svih s borbom protiv nasilja, upozoriti na njegove pogubne posljedice te pozvati sve žene da plešući odbiju pristati na status qou sve dok kultura nasilja ne nestane.
“Milijarda ustaje” je akt solidarnosti koji demonstrira zajedništvo ženske borbe protiv nasilja i nepravde nad milijunima zlostavljanih, pretučenih, prisilno udanih, obrezanih, silovanih, ekonomski obezvrijeđenih i prodanih žena.

NASTUPI i EDUKACIJA u „Jump-u“

Kao i do sada ulazak u Novu 2014. Plesni studio „Jump“ obilježio je radno mnogobrojnim nastupima vezanim uz kulturna i sportska događanja u gradu Koprivnici . Izdvojili bi neke važnije nastupe za nas , a to su : nogometni turnir u organizaciji „KC lige „ , novogodišnji „Party 2014.“ na bazenima CERINE, , novogodišnja priredbe u organizaciji Mažoretkinja grada Koprivnice , rukometni turnir „Goran Vrbošić-Vrba“ , utakmice rukometnog kluba Podravka i dr. Ono što nas posebno veseli u mjesecu veljači 2014. je ponovni seminar sa profesionalnom plesačicom gđicom. Editom Gorski (završena Plesna akademija - Amsterdam) koja će za članove Plesnog studija „Jump“ i Mažoretkinje grada Koprivnice odraditi dvodnevni seminar . Seminar u trajanju od dva dana održat će se u dvorani Doma mladih u Koprivnici , dana 27. i 28. veljače 2014. godine u vremenu od 12:00 do 21:00 sat. Kao i u mjesecu listopadu 2013. godine i ovaj puta će članice Plesnog studija „Jump“ i Mažoretkinje grada Koprivnice , usvojiti nove plesne tehnike i stilove , a koje su sastavni dio njihove obvezne i redovne edukacije, te kao priprema nadolazećim susretima i natjecanjima u mjesecu travnju 2014.godine.

Isto tako u pripremi i dogovoru je dvodnevni seminar plesno , navijačko i akrobatskog kluba „Iskrice“ iz Lipovljana , koji će također za svestrane članove Plesnog studija „Jump“ prezentirati novosti iz svijeta CHEERLEADING-a !

„ ŠALJI-DALJE, HRVATSKA“ , „ Pay it forward –Croatia „ u 2013/2014 godini

Članice Plesnog studija „Jump“ nastavljaju svoj humanitarni rad u sklopu internacionalnog projekta „Pay it forward - Croatia“ te tako u prosincu 2013. i početkom 2014. šalju-dalje narukvice sa znakom projekta mnogim pojedincima diljem Hrvatske koji su se osobno javili i zatražili narukvicu kao podsjetnik i simbol činjenja dobrih djela. Izdvajamo samo neke koji ne žive u gradu Koprivnici i našoj bližoj okolici , a osobno su zatražili narukvicu sa znakom „Šalji dalje, Hrvatska“. Tako je „naša popularna“ narukvica otputovala : gđi. Ljiljani Holik u Krk ( učiteljici koja svoju marljivu djecu uči koliko je važno pomagati drugim ) , gđi. Luciji Juroš u Zagreb ( koja je narukvicu proslijedila na drugi kontinent) , gđi. Aniti Batinić u Makarsku koja je svoju „božičnicu“ uplatila na račun prijateljice, Plesnom klubu „Balans“ koji je donirao svoje kostime potrebitima i mnogim drugima koji će i nadalje nastaviti činiti dobra djela. Također želimo napomenuti da je hrvatski časopis COSMOPOLITAN objavio pod nazivom „Kad bi svi ljudi na svijetu …“ članak o samom projektu, a koji se može vidjeti na našim stranicama.

Plesni studio „Jump“ nastavio je širiti lanac na grupu mladih i profesionalnih kreativaca koji su se okupili pod imenom „ReDesign“ nabavkom profesionalnog držača za foto aparat. „ReDesign“ ( Zoran , Mateo, Marko i mnogi drugi marljivi dečki i cure) okupili su se i rasporedili svoj rad u tri sekcije: Photo&Video, Web&Design i programiranje, te multimedijska rješenja i razne igre koje su samo dio onog što kreativci iz „ReDesign-a“ znaju koristiti u svom profesionalnom rječniku. Kao malu zahvalu i znak pažnje , članice Plesnog studija „Jump“ dobile su profesionalno izrađene fotografije sa nastupa i video uratke novih koreografija koje su nastale početkom nove plesne sezone 2013/2014. „ReDesign“ nas nastavlja pratiti i dalje na našim nastupima i natjecanjima.